REPAREREN

Repareren boten

Met vele jaren ervaring in het repareren van boten is WatersportIJburg de expert op het gebied van het repareren van sloepen, zeiljachten en motorboten. Omdat Amsterdam IJburg en Zeeburg onze thuishaven is zijn we altijd in de buurt en kunnen snel langskomen.
WatersportIJburg komt op locatie je sloep, zeilboot of motorboot repareren.

Professionele producten

Het repareren van een polyester boot, stalen boot of houten boot is een serieuze klus en daarom doet WatersportIJburg dat met professionele producten van Polyservice, Sika en Festool.

Schade herstellen

Schade aan de romp, dek en kajuit kan het beste zo snel mogelijk worden gerepareerd om te voorkomen dat er nieuwe schade ontstaat. Als het dek door een beschadiging niet meer waterdicht is zal er zeer waarschijnlijk water indringen en daarmee de constructie verzwakken. Een bekend voorbeeld is een polyester dek met hout als onderdeel van de sandwichconstructie. Het dek oogt in goede conditie maar na een tijdje ontstaan er zwakke plekken. Door het inwateren is het hout aangetast en is gaan rotten. Wij adviseren daarom om snel contact op te nemen met Watersportijburg om de schade te laten beoordelen. Het moeten vervangen van een dek is een grote klus, het op tijd repareren van een kleine schade is natuurlijk veel beter.

Preventief inspecteren

Naast het repareren van de romp, dek en de opbouw komen we ook langs om de sloep, zeilboot of motorboot preventief te inspecteren. Het kan handig zijn om een second-opinion te krijgen over de conditie van de boot. Door onze professionele ervaring weten we wat de zwakke plekken van een boot zijn en inspecteren deze extra goed. Niet elke plek is goed te bereiken, daarom kijken we ook onder de vloer of achter de motor.

Ronald Backer Dirks
telefoon: +31 621437290
email: info@watersportijburg.nl
KvK: 34325520

Je naam (verplicht)

Top