SCHOONMAKEN

IJburg

De boot laten schoonmaken reinigen wassen op IJburg? WatersportIJburg is de lokale specialist. Omdat IJburg Zeeburg onze thuishaven is zijn we altijd in de buurt en komen we snel langs.
Watersport IJburg komt op locatie je sloep, zeilboot of motorboot schoonmaken, wassen en reinigen.

Riwax

Het schoonmaken, wassen en reinigen van een polyester boot, stalen boot of houten boot is een serieuze klus en daarom doen we dat met de professionele producten van Riwax, Johnson, 3M en Epifanes.

Regelmatig schoonmaken

Het regelmatig schoonmaken wassen reinigen geeft het beste resultaat. Dan is namenlijk de vervuiling eenvoudig te verwijderen. Je kan het zelf doen maar wij raden aan om het minimaal twee keer per seizoen professioneel te laten doen door WatersportIJburg, dat geeft het beste resultaat.

Herstellen verweerde toplaag

Het herstellen van een verweerde toplaag is geen eenvoudige klus, in dit geval is het voorkomen van langdurige vervuiling dan ook een verstandige keuze. Groene aanslag, zwarte leksporen en vogelpoep zijn goed te verwijderen als het regelmatig gebeurt. Met een schoonmaak abonnement van Watersport IJburg ben je verzekerd van onze professionele kennis, inzet en betrokkenheid.

Sloep, zeiljacht of motorboot reinigen

Voor elk seizoen maken wij een daarop afgestemd schoonmaakplan. Naast het schoonmaken van de boot reinigen en impregneren wij ook dektenten, buiskappen en sprayhood. Omdat het schoonmaakabonnement maatwerk is komen wij altijd eerst je sloep, zeiljacht of motorboot bekijken voordat we onze offerte aanbieden. Op deze manier bieden wij een vaste prijs aan zonder vervelende onverwachte extra kosten.

Schoonmaken onderwaterschip

Voor de eigenaren van zeiljachten die deelnemen aan zeilwedstrijden hebben wij een speciaal schoonmaak abonnement waarbij de focus meer ligt op het optimaliseren van de zeilboot voor de wedstrijd. Speciaal voor deze deelnemers aan wedstrijden maken wij voor de wedstrijd het onderwaterschip schoon door het te ontdoen van algen en andere aangroei.

Interieur

Naast de buitenkant maken we ook de binnenkant van de boot schoon. Om te voorkomen dat er in de kajuit van de boot schimmel ontstaat is het belangrijk om goed te ventileren. Wandafwerking met skai en vinyl is erg gevoelig voor een te vochtig binnenklimaat. Als er eenmaal vochtplekken en schimmelplekken in de wandafwerking zitten is dit lastig te verwijderen. Met de professionele producten van HG maken wij de wandafwerking weer schoon.

Schimmel

Na het schoonmaken van de kajuit denken wij ook mee om het probleem van teveel vocht in de kajuit te voorkomen. Het plaatsen van mechanische ventilatie zoals dekventilatoren van Vetus op 12v of voorzien van een zonnepaneel zorgt voor een betere ventilatie in afgesloten ruimte van de boot.

Ronald Backer Dirks
+31(0)621437290
email: info@watersportijburg.nl
KvK: 34325520

Je naam (verplicht)

 

Top